Skit oxå.

Igår åska de som bara FAAN här. Å då slog de ner å tog våran tv-box å hemtelefon :( De konstiga är att internet klarade sig fast allt får tillsammans via modemet :S Hmm.. Hur som helst så ringde jag Telia idag å fick veta att jag måste köpa ny tv-box för 1695 kr!!! :O Ringde försäkringsbolaget som sa att de gick på försäkringen MEN att de va en självrisk på 1500 kr.. Roligt tänkte jag.. SKIT! Men men, de blir till att köpa nytt då, för tv måste vi ju ha!
Idag har jag jobbat kort pass på Coop. 14:45-19 :) Gick lite segt för de va så lite kunder. Men imorn ska jag öppna, jobbar då 07:30-16:30.
Så de är snart dags att krypa till kojs. Conny är å skruvar bil han, men jag hoppas han kommer hem snart.
Igår köpte jag en ny telefon oxå, en Samsung Galaxy S II, faktiskt så är jag nöjd med den. Har bara haft dåliga erfarenheter av Samsung förr. Men än är jag som sagt nöjd :P
Nä nu ska jag greja på lite här hemma innan natten!
/K

Weight pull

Jag å Sixxten va nyss ute en sväng å träna lite backar. Han jobba på bra i Weightpull selen :) Än så länge drar han bara 0,5 kg, men de blir tillräckligt jobbigt när man går i långa branta backar :) Men de är dags att gå upp på 1 kg nu :)
Sixxten i WP-selen i vintras :)
/K

Här händer de grejer.. eller?

Jaa de va visst ett år sen jag skrev nå i den här, så de kanske är på tiden nu ;)
Massa saker har ju hänt på ett år!
Jag har blivit mmma till världens finaste lilla kille Kevin! Snällare bebis kan man inte få! Skrattar å pratar å är glad mest hela tiden! Mammas älskling! 4 månader har han hunnit bli och första tanden är på väg upp :) Vänder sig från rygg till mage och från mage till rygg. :)
Sixxten har hunnit bli över ett år å vi har gjort våran första agilitytävlig :)
Vi har bott i huset sen september 2010.
Jag bytte jobb till försäkringskassan men har slutat där eftersom jag fått barn :)
Baloo har blivit Svensk utställningschampion!
Ja jag kan göra denna lista väldigt lång! :P Men de har jag inte riktigt tid med just nu för jag håller på å tvättar å sen ska jag fixa mat. Ska senare åka å jobba en sväng på Coop. 13:30 - 21:15. Jobbar lite extra där även fast jag egenligen är mammaledig :P Men Conny är ju hemma å har semester så han tar hand om Kevin då :)
Connys jobb har fått kontrakt med Söderhamns kommun så han kanske får börja jobba hemma lite snart :) Vore väl för häligt de!! :) VRE Rör heter dom, så behöver ni nån rörmokare så ring dom! :)
Hmm.. Jag läre nog kolla med syrran om hon kan fixa till lite här inne så de blir snyggt å nytt så jag kanske kan försöka fortsätta blogga lite..
Med stor risk att de blir mycket Kevin och hundprat här inne dock! ;)
Mammas gokille!
Jag å Sixxten på första tävligen
SE UCH Kärret's Baloo
jaa, vi får väl se hur de här går ;)
/K

RSS 2.0