Bästaste utställningen!

Va på utställning idag i Alfta. Ställde Baloo å Gini. Sixxten va med å kolla på han :) Lite miljöträning innan de är hans tur nästa månad! :P Å de gick så in i helvete jävla bra idag!!! :D
Baloo fick CK, CERT å blev BIR! :D Skit kul va de! Gini blev nollad :S Pga av saknad av tänder. Men hon fick super duper kritik! Hade inte dommarn vart så noga på tänderna så hade hon garanterat fått rosett med sig hem hon oxå :) Dommarn hade sagt till Eva att han hade bedömt en jätte fin tik men att hon saknade tänder, vilket han tyckte va tråkigt! :P Så de va kul att höra! Å jag har fått mycket positiv kritik över mitt visande av dom oxå! :D De är oxå jätte kul!!!
Japp, så tre rosetter blev de med hem idag :) En ljusrosa ganska stor (CK), en gul/blå (CERT) å en gul/röd (BIR) :) Jätte fina!

När vi kom hem så åkte jag å älskling på tacobaren å åt, de va massa gotta! :D hihi.. Sen åkte jag med Gini hem till Therese, gissa om nån va glad att träffa matte igen! ;) haha.. Sötnos!

Men solbränd är jag :P Jätte röd i ansiktet å på händerna! haha.. Hade tröja på mig för de va blåsigt å kyligt till och från så har bara fått färg där :P hahaha

Nä nu ska jag vila lite, fick så ont i huvet av värmen å så.. Hoppas Helene kommer å hämtar hundarna snart :P Både Sixxten å Baloo ska dit så vi blir hundfria en stund :) Skönt dä mä :P

/K

Hemlis..

Jag vet en vädligt rolig hemlighet!! :D

Städ dag

Håller på å kreverar i värmen eftersom jag städar!!! :O Men nu har jag tagit en paus å ska fortsätta sen. De går inte att hålla på ju!
Ska eventuellt följa med Annelie å Tilda å bada lite sen :)

Jag har Nira här oxå, hämtade henne runt 10 eftersom dom jobbar, så de har vart full fart. Men nu ligger dom å vilar. Sixxten gick precis ut på balkongen å la sig :)

I förrgår va jag ute å red med Eve, de va hur kuol som helst! Massa old memories kom upp :P haha.. Vi red ner till stenö å bada med hästarna :)

Jag hade hur mycket som helst att skriva idag, men nu kommer jag inte på nå :S Hmm..
Skriver väl sen om jag kommer på de..

/K

KÖKET!!

Idag hämtade vi äntligen hem vårt fina kök!! :D Bara bäskskivan å fläkten som fattas nu. :) Börjar bli dags att börja små packa här i lägenheten nu :D För vi ska nog eventuellt säga upp den nu i slutet av månaden :( Wiie! Fan va skönt de ska bli! Fattar ni va nära de är nu!? :D

Riktigt varmt äre idag, så de va nästa lite plågsamt att åka till Gävle! Hundarna ligger utslagna på golvet dom oxå stackrarna :( Baloo sover med en leksak i munnen :P Sixxten ligger nån annan stans å sover. :P
Conny är å hjälper Carro Soling att flytta å jag väntar på att Eve ska komma hem å vi ska åka å rida en sväng :) de ska bli riktigt kul! Men vi ska vänta tills de blir lite svalare ;)

Ni ska få se en bild på våran nya bil oxå :)

 

Fin va? :) Den vita är såld :P Eller typ iaf, snart. Köparen ska köpa den vid löning :P haha.. Men ändå, han blev lika kär i den som jag :) Fina älsklingsbilen min :) Men den här funkar alldeles utmärkt den oxå :)

På söndag ska jag åka med Baloo å Gini å Sixxten till Alfta på utställning. Fast Sixxten får bara titta på :) Han får vänta en månad tills han får va med å leka i ringen ;) Mamma ska följa med mig å va mitt moraliska stöd :P hehe.. Men de ska bli kul!

Trött, ska vila en stund nu innan de är dags för ridtur! :D Har vart full fart hela dagen idag :)
/K

Ny pärla på g..

Igår va jag på anställningsintervju i Gävle igen. De kändes bra! Jag hoppas jag får jobbet så jag SLIPPER tp!! Fy va de skulle va skönt!
Köket vårat har kommit oxå, i går kom de :) Så vi ska hämta de på fredag, å vi ska oxå hämta golvet på fredag :) Känns som om de är nära nu! :D Wiiie!! Längtar massor!!

Idag va jag å Therese till Stenö med valparna å Gini så dom fick bada. Gud va dom simma å härja :) Jag skulle bära Sixxten i vattnet en gång, å då simma han i luften ;) haha.. Skratta så jag höll på å dö! Sötnos!! :)

Nyss har vi ätit mat, gjorde korvstroganoff å ris idag :) Tycker inte så mycket om de, men de funkar väl. Conny äter de ju iaf ;) Jag är så dålig på att komma på maträtter! Så kan ni nå bra så hojta gärna till!! :)
Vi va å stor handla idag oxå.. Å de blev INTE billigt kan jag lova!! :P haha.. Men de är bra att få de gjort :)

Nu är Conny å hämtar en ny bil. Den vita gick sönder igår igen :( Bultarna till drivaxeln som gick av igen.. De har hänt en gång tidigare oxå. Å en gång så gick drivaxeln sönder.. Så nu har han hämtat en ny. Men egentligen är de inte därför ;) Imorn ska vi även åka till motorkompaniet med 528an å se va han ger oss för den. Hoppas nå bra så vi kan sälja skiten! Den ska in på verkstan ikväll för en genom gång. Jag ska strax ta å åka in dit. Å så får jag se den nya pärlan han köpt :P

Dags att byta om till verkstadskläder å åka in å dona lite då!
Ha de bra!
/K

Mantorp! <3

Då va gatebil avklarat för detta år! Har haft en toppen helg nere i Mantorp! Riktigt roligt å mysigt har de vart. Eller ja, om man bortser från vissa delar då som jag inte tänker gå in på nu! Men ändå, vi har haft mycket trevlig i vår buss iaf ;) De jobbiga va väl att campingen va flyttad så vi måsta gå ruuunt heeela banan varje gång vi skulle till depån! Inte så kul direkt! Speciellt inte med den värmen som va å inte skugga nånstans typ! Vi åkte i torsdags å kom hem igår natt. Jag smörjde mig massor så jag inte kom hem å såg ut som en räka :) De är bra :P haha.. Conny är ju så klart jätte brun, men har har ju tattarblod så ;) haha.. Oj oj, de hände så mycket kul på Mantorp så jag orkar inte gå in på allt nu :) Men nästa år ska vi ta med bilen ner å stå i depån vi oxå!

Hämta hem Sixxten å Nira idag, men duuu va han har växt! Å bytt typ all päls oxå! :) Snygging där!

Nu ska jag ta de lite lugnt å vila innan vi ska åka å städa ur bussen. Sen ska vi åka å storhandla. Conny har ju oxå semester nu! :D

/K

Pixx

Idag klev jag upp halv 7. Gick ut med hundarna å sen till tvättstugan. Tvätta massa kläder så vi har rent i helgen ;) När jag hade tvättat klart så åkte jag in till stan å lunscha med Sofia å Nova :) Hon är u sååå söt Nova! hihi :) Efter de vart jag nåt kläderplagg rikare å sen åkte jag hem till mina galningar som va hemma.
Nira har kommit hit hon oxå för Therese jobbar. Sixxten ska bo hos Therese idag-söndag då vi är på mantorp :)

Hmm.. de va nå jag tänkte skriva... Men jag kommer fan inte ihåg va de va.. Typiskt!!

Sixxten har verkligen börjat på å bli grov! Han kommer nog bli riktigt, riktigt fin när han blir stor! :D
Å han är nästan helt rumsren nu oxå min duktiga lilla kille :) De är bara om man inte hinner med efter en tok lek eller nå sånt som han kissar inne. Annars gör han aldrig nå inne längre! :D Wiiie!

Å nu skicka Conny sms om att han va på väg hem :) Underbart! Å så skönt för han att han oxå får semester nu :)
Nu är de inte många timmar kvar tills vi åker till Mantorp :) Först ska jag å Helene handla mat å så ska jag klippa mig. Conny skulle egentligen ha klippt sig, men han hinner inte hem :(

Nä jag ångra mig. Jag ringde precis min frisör å sa att jag inte behövde klippa mig, de va egentligen efter hennes arbetstid så jag sa att de inte va så viktigt att jag blev klippt å att hon fick gå hem istället :) Snäll jag är va :) Hihi.. Men undra hur tusan vi ska göra med Connys hår! Han ser ut som ett TROLL nu!! :P haha!

Åååh äntligen har valparna lagt sig för att vila lite! Har vart lek konstant i 45 min typ ;) hahaha.. Sötnosar!

Ha de bra!
/K

RSS 2.0