By the way!

Har jag berättat att vi va å kolla på kök förra helgen? :P Hitta ett skit snyggt Kvik kök som vi antagligen kommer att köpa! Vitt med bänkskiva i valnöt :) Golvet ska va i valnöt så :)
Åh de kommer bli så jääääävla snyggt! :)

Försökte lägga upp en bild på hur de kommer se ut, med de gick inte för bilden va för stor. Kan ju iofs bero på att jag gjort köket i kviks köksprogram :P hehe..
Ni får helt enkelt vänta tills de är klart. Men de är döds snyggt! :D

Bye bye!
/K


Hämtmat :)

Älskling va nyss hem med mat. Hade hade köpt hem mat från tacobaren, muuuumms! :D
Nu har han åkt tillbaka till huset. Ska åka dit om ett tag jag med, inte för att snickra utan för att följa med å skjutsa Helene till Bollnäs. :P Jag har vart hemma idag för jag har haft så ont i magen! :(
Åkte till doktorn imorse å de visade sig att jag fått magkatarr :( Inte kul.. Så fått medicin nu som jag ska äta i 2 veckor, hoppas jag blir bättre. Om inte ska jag tillbaka å så ska dom kolla i magen om dom hittar nå annat tok. Så vi hoppas att de "bara" är magkatarr! Jag har, förutom å åkt till sjukhuset å hämtat hunden å åkt med bilen till Conny för den skulle besiktas, bara legat i sägen hela dagen, vilken jag även gör nu.

Va ute med Baloo på en prommis för en stund sen, å jag måste säga att jag är jätte nöjd över honom! Hade en jätte bra kontakt genom hela prommenaden, han gick ständigt bredvid mig och drog inget i kopplet! Super duktig lillhjärtat! :)

Jag å Conny har bestämt att valpen antagligen inte ska heta Nikko utan de kanske blir Sixxten istället. Passar ju till Sixx ;) hihi.. Men vi vet inte heller, kanske kommer på ytterligare nå kuligt namn :P hihi. Om 6 veckor får vi ta hem honom! :D jippie!

Annelie skrev en kommentar i mitt inlägg "Men goding!" Svarar här till dig: Hihihi jaa de är kärlek så de skriker om de! De märks kanske att ingen av oss känt så här förr? ;) hihi.. Han är min finaste skatt! Du går ge Rävas en liten pik genom att säga att han ska läsa min blogg då ;) hahaha

Conny ringde å fråga va jag ville ha för färg i mitt (trodde de va bådas hus ;) hihi) preliminära badrum i huset (ska va nere i källaren). Så han åkte å köpte färg idag. Tror jag ska måla de imorn. Efter lydnadskursen med Baloo förstås :) De ska bli kul att gå på! Mest för att träna med andra hundar. De är Helene som ska föra honom, men jag ska se å lära! Skit kul ska de bli!

Nä göra mig ordning för en sväng till Bollnäs då kanske?
Ha de bra!
/K


Time goes by

Jäklar va tiden går fort! Helene fick mig att inse att jag å Conny snart vart tillsammans i 1 år :) Å lika hon å Lars :) Vart har de här året tagit vägen då? :P Hihi..
Å snart har de gått 6 år sen Dark Man travade sina sista steg upp till häst himlen! :'( Saknaden gör så ont! :(
De sköna är att jag vet att han inte längre har ont!

Skrev lite med uppfödaren av valparna idag. Hon skrev att valparna växet så de knakar! :) hihi kul! Å att vi får komma å hälsa på dom när dom är 3 veckor ungefär, de vill säga om 2 veckor!!!! :D Wiiiiie!
Undra vilken valp man fastnar för :) Hihihi.. Gud va de ska bli kul!!

Gud va mycket vi har att göra den här sommaren! Den kommer bara att springa förbi! Jag har tagit semester sista veckan i juni till sista veckan i juli. För sista helgen i juni åker vi till Mantorp, å jag längtar ihjäl mig snart!! :) Å så flyttar vi ju för hoppningvis in i huset å så måste vi lägga ner maaaaassa tid på lillbäbis! :) hihi.. Å sen ska vi ju hinna med lite annat mysigt i sommar oxå ;) Vi pratade tidigare om att åka på Cross-VM i England, men tror inte de blir nå eftersom pengarna kommer gå till annat nu :P

Vi ska sälja nybilen snart oxå, den ska besiktas på fredag, sen åker den ut på annons :P Vill ha en 3-serie istället, lite mindre å drar mindre. Plus att COnny har massa saker till dom bilarna ;) Alltid bra de :P
Så om nån är sugen så äre ju bara att hojta till! Kanon fin bil, helt utan nå problem! Går som en klocka! :)

Väntar på Eve nu, eller när hon kommer hem, så ska vi äta lite mat :) Blir nog köttfärssås å makaroner :) Funkar alltid! :) Göttans dä!
Imorn börjar jag klockan 11 å slutar 19 :( Ska va på akupunktur klockan 8 först! :O Men de är ändå bra, för då hinner jag hem å vila lite å äta å så innan jag ska jobba. Skönt de oxå :)

Nä nu ska jag fortsätta att kolla på NCIS å längta efter min älskling som ääääntligen kommer hem imorn!
Hörs!
/K

Men goding!

Conny läste min blogg igår å svara till mig på sms, han skickade först å fråga om jag sova. Nej de gjorde jag inte, men jga hann somna innan han skicka nästa sms:

"Va bra :) Ville bara säga att du är mitt liv och du är de enda jag lever för. De är du som gör att mitt hjärta orkar slå. För de är du som är mitt hjärta. Jag älskar dig idag och förevigt."

Visst är han go!? Älsklingen min!! :) <3
Puss på dig sötnos!!
/K

Anledning..

Här har ni några anledningar till varför jag älskar Conny så mycket!

Jag älskar Conny för att han alltid ser till så att jag mår bra före han själv.
Jag älskar Conny för att han låter mig somna på hans bröst fast han egentligen inte kan sova så.
Jag älskar Conny för att han bryr sig om mig mer än nån annan.
Jag älskar Conny för att han ser MIG och inte bara mit utseende å min kropp som många andra killar gör.
Jag älskar Conny för att han bara tar emot när jag ringer å är arg, avregagerar mig på honom och sen lägger på för att sen ringa upp igen när jag lugnat mig.
Jag älskar Conny för att han alltid säger jag älskar dig innan vi går skilda vägar, eller avslutar vårt samtal.
Jag älskar Conny för att jag alltid får somna i hans famn även om det är 27 grader varmt inne.
Jag älskar Conny för att han inte vill att jag ska åka den "farliga" bilen när de är halt ute.
Jag älskar Conny för att han helt spontant ger mig en puss å säger "va fin du är sötnos".
Jag älskar Conny för att han alltid gör sitt bästa för att stötta mig när jag är ledsen, även när han är i Stockholm.
Jag älskar Conny för att han ALLTID stöttar mig oavsett vad det gäller.
Jag älskar Conny för att han är så tålmodig med mig.
Jag älskar Conny för att han gett mig en andra chans.
Jag älskar Conny för att han planerar sin framtid tillsammans med mig.
Jag älskar Conny för att han är min bästa vän!
Jag älskar Conny för att han är min!
Jag älskar Conny mer och mer för varje dag!

Du är mitt allt! <3
Det finns så himla många fler anledningar till varför jag älskar dig! Men vissa anledningar vet bara du och jag!

23.

Igår fyllde min älskling 23 år så igår hade vi kalas :) Trevligt med folk här! :)

imorn ska vi åka å kolla på kök i gävle :) De ska bli super kul!! :)

Riktigt riktigt kort inlägg idag, orkar inte skriva nå!

Nu ska jag gå ut med hunden! Hörs hej!

/K

Juvelerna!!!!!








2+3=5-1=4!

Idag kom valparna! :D
07:50 tittade den fördsta lilla tiken ut :) Sen kom en hane. Å en till hane å en tik. Å en till hane, fast den va död :( Så de vart totalt 4 valpar, 2 av varje! :) Hihi..
Alla mår bra å är jätte pigga redan nu! Kravlar omkring å uppfödaren har aldrig vart med om så livliga valpar! ;) hihi.. Känns som om vi kommer få lite att göra ;)

Tänkte lägga upp bild men, jag har inte fått nån av Therese än :P Kommer så fort jag fått en :)

Idag fick jag min satio oxå, får väl se om jag kommer överens med den eller om jag säljer den ;) haha..
Nä nu ska jag sova, vart ett kort inlägg idag. Men jag är toktrött, har gått på helvarv hela dagen idag å har haftt skit ont i huvet. Jobbade ju 100% idag igen så.

Jaja, hörs imorn!
Natti natti!

/K

Fest!

Igår kväll va jag å drack öl med Helene hos Karin. Micke va oxå där :) Hade super trevligt å kul! Som tur va så kom vi dit till melodifestivalen va slut! ;) eller ja, vi såg vem som vann! ;) haha.. Men de va skönt så slapp vi sitta å titta på de! har inte sett ett enda programm av de! Tycker de är värdelöst!
Vid typ 23 nån gång så gick vi på krogen. Hade jätte kul å trevligt där oxå! :D
klockan 2 kom Conny å hämta mig. Skjutsa hem Emilia å Amanda oxå :)
När vi kom hem så ser vi att Baloo har haft ner ett mjölkglas från bordet i vardagsrummet å de va i 1000 bitar! Conny fick börja städa ;) haha.. Men som tur är så beter Baloo sig som vanligt så de verkar inte som om han fått i sig nå glas iaf. Men jag har tryckt i han lite sparris idag iaf. Bättre att ta de säkta före de osäkra!! Men som sagt han beter sig helt normalt, äter, dricker, leker, kissar å bajsar. Han är sig själv! :)

Gini, tiken, har gått ner i temp nu och börjat bädda, så valparna kommer nog idag!! :D Wiiie de är så spännande!! :D hihihi..

Snart ska jag å Conny åka upp på klubben å va lite social på voffelbruket :) Kul att han följer med! (Dock så äre väl för att jhag inte får köra bil, men ändå ;) haha)

Jag hade tänk slänga upp en film från igår oxå när vi är i huset, jag å Baloo är ute på gården å leker. Men jag har inte riktigt listat ut vart usb porten sitter på datorn än ;) hahaha. Så Conny får kolla på de ;) Men de kommer sen :)

Nä nu ska jag gå å pussa på min fina som fortfarnade ligger i sägen :) hihi..
Hörs!

/K

Vilket kap!

Jag har köpt älsklings födelsedagspresent nu! Nice! Eller han ska åka å hämta den när jag åker å jobbar :)
En dator med databord å stol för 1500 :) datorn är bara ett halv år å kosta 10 000 ny! Fan vilket kap! :)

Bra med fattiga vänner ibland ;) Synd för han förståss, men de gynnar oss ;) haha, sorry vännen! ;)

/K


Grattis!

Jag glömde i de tidigare inlägget att skriva GRATTIS!!!!! till Larsa å Jennie till lilla Lowa! :) Hihi..
Hoppas allt är bra med er! Kramar

/K


Bilarna

Våra bruksbilar :) :



318is E36



528i E39



318is E30


Tävlingsbilen :) :



318is E30


Lite lustigt

Haha jaa ett inlägg jag läste är lite lustigt.. Men ni som känner mig å läst inlägget förstår nog ;) orkar inte gå in djupare på de..

I onsdags skickade Conny ett sms om att han hade en överraskning åt mig, å nyfiken som jag är så tjatade jag lite om att få veta, vilket jag inte fick.. :P Å överraskad blev jag verkligen! För när jag kommer hem så är Conny hemma! :D Han brukar ju komma hem på torsdagar :P Gissa om jag blev förvånad! :P hihi. Goding!

Igår efter jobbet hade jag en toppen kväll! Åkte å åt mat med älskling, Linnea å Cosmos :) Efter maten åkte grabbarna ner på verkstan å jag å Linnea åkte på Coop. Sen gjorde vi grabbarna sällskap :) Conny hade spolat av ISen oxå :) Å den åkte jag till jobbet igår! Wiiiie! Å de ska jag även göra idag! Såå nice! :)

Conny va å starta den svarta ISen igår oxå, å gissa om han va nöjd! ;) haha.. Han skickade till och med en film på när han står å varvar den ;) haha




Kommer en film på Sessan inne på versktan igår. Hon leker med en boll å är överlycklig ;)



Enjoy! ;)
/K


Dating in the dark

Jaa, jag kollar på Dating in the dark, haha herregud vilket stört program! :P

/K

Hå(ä)rligt ;)

Idag har jag, inom en radie på ca 4-5 timmar, fått 4 snälla kommentarer om mitt hår :) Med andra ord så måste de väl se ganska bra ut, eller? (Ni behöver ju inte kolla på hur jag ser ut på vissa bilder ;) haha)

               

Dessutom är allt hår mitt egna!! :)
Enjoy!
/K


Sötnos!



Baloo leker med en bit av tuggbenet :P haha


Soldag

Igår va de en riktigt härlig dag!
Tog med mig Baloo, Eve å Tarzan ut till vågbro å gick på prommis med dom å Linnea å Sessan. Riktigt riktigt härligt väder!! De va ju så varmt att man måsta klä av sig ju :) Va ute i ca 1,5 timmar eller nå sånt :) Efter de åkte jag å Eve hem igen å Linnea kom å hämta mig å Baloo i Sandarne igen. Vi åkte till verkstan å prata med våra grabbar, bestämde att vi skulle åka på Napoli å äta mat :) Efter de åkte vi till huset en sväng för Linnea ville se hur de såg ut där :P Conny snickra lite mer å vi åkte först på Coop å sen åkte vi å hämta Sessan. Åkte till Sandarne å gjorde iordning lite gotta, dipp å morötter å gurka :) Hämta Madde :) Sen när vi kom tillbaka hit så hade Cosmos kommit oxå. Sen kom Conny hem vid halv 9 typ. Då kolla vi på film å myste å hade super trevligt! :) Sen så kom vi på att vi skulle in på spelhallen å spela biljard. Men när vi kom dit så ville vi inte spela ;) haha.. Så då åkte vi på Preem å fika lite sen åkte vi åt separata håll. Då va klockan nästa 12 :P

Idag har jag å Baloo vart ute å myst i värmen igen :) Dock inte soligt som igår, men varmt va de ju ändå :) Conny är i huset å snickrar. Han är så duktig min fina!! :) hihi..

Snaaaaart kommer bäbisarna! Gini är så stor nu! Hon är en sprattlande kubik säger Therese, å hon årkar inte ens gå på prommis ;) hihi.. Hon är ju beräknad den 13 mars, men Therese tror hon kommer få före. :) Gini har åkt till uppfödaren nu så hon är redo att föda :) hihi.. Gud så kul!!! :)

Nä nu ska jag väl göra nå annat innan massören kommer! :)
/K

Bilder

Om ni som bara läser min blogg vill se bilder ur mitt liv så kan ni kolla på kickiis.bilddagboken.se

:)

/K

Träning!

Idag hade jag en kooort dag, jobbade 9-12 :) super skönt!
Åkte hem till hunden som va galen som vanligt när jag kommer hem! Spelar ingen roll om jag bara gott ut med soporna så blir han lika glad som om han inte träffat mig på tre dagar! :) Goding!
Klockan 15 va jag hos sjukgymnasten, satte massa nålar, typ 12-13 kanske. Vet inte riktigt.. Men ont gjorde de iaf. Efter de så tränade jag, åh fyy faan va jobbigt de va! Träningsvärkimorn.se! ;) Men fruktansvärt skönt va de!

Ska strax gå ut med Baloo å sen ta mig en dusch :) Imorn jobbar jag 10-13.30 tror jag :P

Nu ringde min älskling, hörs sen :)

/K

Stoj å stimm :)

Va ute på lång prommis med Sofia å Kita idag! Gick i djup snö :)
Baloo verkligen älskade Kita! Så kul å se dom tok leka som dom gjorde :)

Sofia har fotat lite:















Baloo blev jätte trött efter de här så han somna jätte fort i buren på väg hem :) Haha sötnos! :)
Nu ligger han på golvet å sover.

Men de är så kul att han kan leka med andra hundar utan problem! :)
Tack för korten å prommisen sofia! De måste vi göra om snart!! :)

/K


Å skalman han är tlöött!

Gisses va trött jag är idag! Å igår kväll oxå! Conny åkte till stockholm vid halv 11 typ. Å jag somna sååå fort, vet inte om jag ens märkte att han åkte från gården. Jag va ju så klart vaken (typ haha) när han åkte, han kan ju inte åka utan massa pussar å kramar inte ;) hihi..

By the way så fick Baloo bara 1or på utställningen i junior klassen å han kom ju 1a där men gick inte vidare eftersom dommaren dömde "fel". Therese hade pratat med dommaren efteråt om de för dommaren frågade hur han hade skött sig. Hon hade väl berättat att alla andra gånger Baloo blivit ställd så har han fått utmärkt kritik och gått jätte bra, så de va konstigt att han fick sån knepig kritik som han fick nu. Å den stämde verlkigen inte in på Ballen heller.. Men men.. Som tur är så tog vi ju den finaste rosetten ändå ;) haha..

Idag har jag vart på akupunktur igen. Carro satte 10 nålar i ryggen idag. Aj aj aaajjj!!! kan jag ju säga..
Nu ska jag kolla klart på Grey's å vänta på att Eve ska komma hem från stallet. För då ska vi äta tacos!! :D Goooott!! :D

/K

RSS 2.0