Bobelz Nikki Sixx

Igår hämtade vi hem lilla Sixxten. Helt sjukt va söt han är! Man smälter av att bara kolla på honom! :) Baloo å han går jätte bra ihop, super skönt! Lekte gärnet igår gjorde dom :) hihi.. Hade dom inte gått bra ihop så hade dom helt enkelt fåt vänja sig med varann, dom har inte så mycket annat val ;) haha..

Idag va de valpvisning på jobbet ;) haha.. han va fan mer populär än en riktig bebis ;) sötisen min <3

Nu ligger han å sover bland alla skorna :) då passar jag på att kika lite här. De finns inte så mycket tid till sånt nu :P haha..
Snart ska jag laga mat tills Conny kommer hem. Han fick ju oxå semester den här veckan. Så himla skönt! :) Kan han köra på massa i huset! :D Så efter maten ska vi bygga en hage åt Sixxten på gården i huset så han kan va ute lite mer :) Mys hunden! :)

nä nu ska jag kika lite till å sen lägga mig å vila på soffan lite innan herrn vaknar å vill ut å kissa :)
Min goa lilla vovve! :)

/K

Baloos MH test

Imorse klockan 05:30 kom Helene å hämta mig å Baloo. Vi styrde vår kos mot Södertälje brukshundsklubb. Vi kom dit vid 8:15 tiden ungefär. Då va Eva, Eva å Mia redan där med sina hundar. Vi skulle göra MH test med hundarna. Av oss fyra va Maestro först ut. De hade gått bra för honom. Efter de va de Baloos tur. Det gick mycket bra för honom och hans uppfödare va riktigt nöjd. Å de va ju så klart vi oxå!! :) riktigt kul va de att se honom. Å han skällde på dom stackars spökena så jag trodde han skulle skälla sönder halsen ;) haha.. Dommarens bedömning av de momentet va "De syns på hela kroppen hur arg han är på spökena, men så kommer hans skall, de låter lite löjligt" De sa hon med ett skratt. Till er som inte känner Baloo så kan han inte skälla. Han låter som en säl! :P haha.. Han fick jätte bra siffror å de va jätte kul att kolla på honom! Till och med skotten gick bra! Inge rädd alls, ville bara ha kontroll å försökte lista ut vart skotten kom ifrån. Helst skulle han vilja gå fram till han som sköt å ge honom en käftsmäll såg de ut som ;) haha.. Men även där va de riktigt bra med tanke på vad som hänt Baloo när han va liten. Så de här är bevis på att han är mycket bättre i de! :) Han är alltså en mycket bra hund! Stabil i psyket å riktigt go å underbar! :) hihi.. Lilla hjärtat! Lite läskigt va de ju med overallen som hoppa upp framför honom helt plötsligt. Men han släppte aldrig den med blicken :)

Träffade Baloo och sixxtens pappa Tarn idag oxå. Jätte kul va de. Såå stor han är ! :D Mycket fin hund! Men personligen tycker jag att de är snyggare med svans :) De är nå som fattas annars! ;) Men mycket fin hund! Glad att jag får de i Sixxten oxå :)

Jag har haft en toppen dag i dag! Trevligt sällskap, trevliga hundar. Å mycket mycket trevligt hundprat!! :)

Nu är jag grymt trött! Vi kom väl hem strax efter 18. Så nu har jag nyss kommit hem från svärföräldrarna där vi har ätit grillat. Gott gott! :) Conny är i huset å grejar! Snart kommer köket på plats!!! :D Väggarna är snart uppe i vardagsrummet, så då äre ju inte så mycket kvar innan köket kan stå där! :) hihih, kul!!

nä nu ska jag lägga mig i sängen å kolla på tv tills jag somnar! (Borde inte ta så lång tid att somna! :P)

Å fresten, nu kommer Sixxten på måndag! :D

/K

Kennel klubben

Ikväll åkte jag å Linnea upp på kennel klubben en sväng, eller en sväng å en sväng blev väl i runda slängar 2 timmar ;) haha.. En sväng för mig uppe på klubben brukar oftast vara 2 timmar ;) haha.. Är inte de lättaste att slita sig därifrån :P
Nu har jag precis duschat. Väntar på att Conny ska komma hem. Han har vart i huset å donat lite. Å så nu är han hos Gunnarsson på kaffe. Hoppas han har planerat hemgång snart! :P

Idag när min söta sambo kom hem så sa han "Jag har beställt en ny telefon till dig. Jag hoppas du gillar den. Annars får jag ha två nya telefoner" :) Han är väl för söt! Han hade beställt en sony Ericsson Xperia X10 :) Fast den mindre modellen å med tangentbord :) Hoppas den är bra. Den va inte så dyr iaf ;) hihi.. Goding! "Jag vet ju att du inte gillar Sation så jag beställde en ny åt dig". Jag säger ju att han skämmer bort mig! ;) hihi..
Nä nu ska jag krypa ner under täcker å kika på tv å hoppas han kliver innan för dörren snart :)

Imorn jobbar jag 8-16:15. Så ska vi på banken å skriva lite huspapper. Sen ni, sen har jag en veckas semester! :D Lovly!
Natti natti!

/K 

Tvätta

Måste åka till mamma å tvätta lite!
Har inge kläder att ha på mig i Södertälje i helgen! :P Jag å Helene ska åka dit å göra MH test på Baloo :) Å några fler oxå förstås :P Så jag ska sätta Conny på att göra lägenheten bebissäker! :P hihi.. han kan ju inte tugga på liggande kablar å sånt heller!!

När conny kommit hem så ska vi åka å inhandla en bädd åt den lille, eftersom han inte får sova i Baloos bädd för Conny :P haha sötnos! De är prommt Ballens säng de! ;) Å lite leksaker vill han ju så klart ha. Lite nya som inte Ballen tuggat sönder :P koppel har han fått, ett jättefint läder koppel. Halsbandet får han ärva efter Baloo.. Han växer ju så de knakar, så de är ingen mening att köpa ett nytt nu :)

Nä, nu måste jag åka! Hörs!
/K

Svårt att sova

Va gör man om man inte kan somna? Jag kan verkligen inte sova! De svider i ögonen för jag är så trött, men jag kan ändå inte somna. Kroppen ställer in sig så fort på saker! nu har jag ju fått somna med huvudet på Connys bröst i fyra nätter, så nu är jag van vid de. Varje måndag har jag svårt att somna för då fattas ju han för mig :( De är så himla jobbigt att han ligger borta å jobbar! Önskar verkligen att han sov hemma varje natt! De tär på mig! :( Jag vill ju ha honom nära hela tiden, ja kanske inte hela tiden, men varje natt iaf! Han är mitt allt. De bästa som hänt mig! De finns verkligen inge underbarare än att få somna med mitt huvud på hans bröst å känna när han smeker mig i håret å pussar mig på pannan! Varje natt låter Conny mig somna så, även fast inte han kan sova på rygg. Varje natt måste han lyfta bort mig från hans bröst för att han ska kunna somna. Jag vaknar inte, för han är så försiktig med mig. Han är bäst. Jag somnar så omedvetet, vi ligger ofta, väldigt ofta å kollar på film i sängen å då ligger jag med huvet på hans bröst å myser. Sen somnar jag. Å han vill inte väcka mig, för jag ser ut att sova så skönt säger han, å de är ju klart jag gör de. Jag sover nu nära han!
Ni förstår inte hur underbart snäll han är mot mig. Jag har aldrig i mitt liv träffat nån som är så omtänksam å tar så väl hant om mig! Jag är så lycklig med honom!
Å vill ni veta en sak? Jag mår så bra över att han fråga om jag ville förlova mig med honom, att han sa att jag fick äga halva hans hus, att han ville ha gemensamt konto å att han vill älska mig! Vi delar på allt nu, verkligen allt. Å de gör mig lycklig!
Nu ska jag gå å lägga mig igen. Försöka sova.
Om inte, får jag väl kolla på en film, tur att jag börjar klockan 14 imorn!

 

/K


Lilla hjärtat :)

Hälsade på Sixxten idag, men lilla hjärtat va go han är nu! :D
6 veckor å 5 dagar är han idag :) Förstår ni att han får flytta hem om ca en vecka, EN VECKA!! :D



Lite svårt att filma å leka samtidigt, så ni får ta filmen lite som den är ;) haha





Mattes guldklimp! <3

Imorn ska vi åka å hälsa på min farmor å faster, de ska bli jätte kul! :) Längtar! Dom bor så långt bort så vi träffas aldrig nästan :(
Nu ska jag åka till huset å greja lite.. Å vet ni vem vi kanske ska få som granne.... Tomas Dileva!!! :O Han har kollat på kyrkan som ligger granne med vårt hus.. kul...
Jaja, hade bra!
/K


RSS 2.0