Eeh hoppsan!

Jag tar tillbaka att de va så fint väder ;) haha.. Har nog aldrig sett så mycket regn samtidigt nån gång :P
Åskan hade tydligen slagit ut all ström på jobbet oxå idag så dom inte kunna jobba.. Oops va synd om dom! Eller?? ;)

/K

Städar

Just nu håller jag på å städar. Massören kommer om två timmar så de kan väl få va lite snyggt här iaf ;) haha.. Ska bli så skönt! Hundarna leker under soffan, känner att de dunkar under rumpan på mig. haha!
Underbart skönt väder är de ute oxå! :) Har iofs regnat lite, men solen kommer fram å de är vaaarmt! Underbart med semester nu!

Hmm vänta nu... Åskar de? Eller håller nån på å flyttar möbler på övervåningen? :S

Igår va jag å mamma på anställningsintervju i Gävle, spännande, hoppas de går bra ;)
Sen åkte vi till Kvik så jag kunna skriva på ett papper så dom kunna beställa allt (behövs en underskrift att alla mått är okej och lite sånt) Sen åkte vi till Ulla å hämta hem lilla Lagotto valpen Rowntree Favorita! :) Hihi såååå söt! Rut kommer hon eventuellt heta. De är mammas lille bebbe de :)

Sixxten å Rut, hur låter de då? Värsta pensionärs paret som är ute å går?? ;) hahaha! Sötnosar!

Sen va jag till tandläkaren igår oxå å laga en tand. Men när bedövningen hade släppt så insåg jag att dom hade lagat en helt annan tand än den jag ville ha lagad! :S Hmm.. Ringde idag å berätta om de å fick en ny tid. Haha muppar! Men tydligen så va de väl hål i den tanden då ;)

Imorn är de en dag som vi så stoooooort längtat efter! Då åker vi till Mantorp! De är dags för årets Gatebil :D Hur jävla skit kul som helst  ska de bli! :D I våran buss blire jag, Conny, Helene, Lars å Micke. Å så kommer Fridde oxå. Men vi kommer åka samtidigt som Björn å dom å dom va typ 8 st i deras tror jag, Sen så åker Peter å ligan oxå. Så vi blir nåra stycken! :D Sofia, jag hoppas att ni oxå åker ner! :D

Nä, nu måste jag fortsätta städa! :)
/K

Midsommar

Hade en riktigt trevlig midsommar ute hos Ronnie å Ann-Sofie :) Åt super god mat å drack lite :) Eller ja, vissa drack väl mer än lite ;) haha.. Japp de va Conny å Ronnie de  ;) Conny sover till och från fortfarande han :P Fick faktiskt med honom in till stan för att käka lite på flinken.
Jag har vart vaken sen klockan 9, pigg å allert :) Sixxten lekte med Emilias russel valp Jackie idag :) hihi.. Dom tyckte verkligen om varann :) Va ner till stenö så dom fick bada oxå, fast dom doppa bara tassarna typ :P

Sen så har jag inte gjort så mycket.. Ska laga mat om en stund. Tänkte göra lövbiff å vitlökskroketter idag tror jag :) Mumms!

Nä nu ska jag fortsätta spela lite spel å kolla på simpsons tills min sambo å min hund vaknar.. Visst är dom trevliga som sover båda två! :P haha..
Hade bra!
/K

Regnet de bara öser neeeer!

Jääävlar vilket ösregn de blev då! :P haha.. Men de gick fort över oxå :P Tur de för vid 6 ska vi till Ronnie å Annsofie å grilla å så :) Myspys!

Igår va vi upp på bruks å träna lite lydnad igen :) Han är så duktig min lilla prins :) Sen åkte vi över till klubben å fika lite å körde lite agility :)

Älskling är i huster å grejar lite, å jag ska snart gå å duscha.'
Äsch, kommer inte på nå vettigt att skriva, så jag skiter i de ;)

Trevlig midsommar på er! :)

/K

Hans livs första!

Idag va jag till Kvik å beställde köket, å jag ÄLSKAR det! Längtar såååå mycket tills de kommer på plats! Så jävla nöjd så ni förstår inte! :P Dock så kosta de där efter oxå ;) haha.. Men de äre lätt värt! De kostar att ligga på topp! Men ändå fick vi ca 10 000 kr i rabatt på vitvarorna (ugn, induktionhäll å diskmaskin) dä är najs dä! :D
Tusen tack till Siv som följde med mig å va mitt moraliska stöd eftersom Conny jobbar :)
Sixxten fick va hos dagmatte å leka med syrran å mamma å ha jätte kul :) De gillar han massor :)
Klippte klorna idag oxå, vilket inte är Sixxtens favorit sysselsättning :P Men de gick bra till slut, lill monstret mitt :P

Har hittat Sixxtens livs första fästing oxå :( På kanten där örat börjar. stackarn! Men Therese ska plocka den ikväll :P Blää dom är så äckliga!!!

Ska snart åka å hämta upp Therese å åka å träna lite hund :) Sixxten ska få arbeta lite ;) Kuul!

Nä nu orkar jag inte skriva mer, ryggen börjar säga emot!

/K

Härnäst:

  • Duscha
  • Gå ut med hunden
  • Sova!

 

  • Vakna
  • Gå ut med hunden
  • Ge hunden mat å se om de behagas att äta
  • Skjutsa hunden till dagmatte Therese
  • Hämta svärmor
  • Åka till Kvik
  • Beställa kök! :D

/K


Träna träna träna :)

Igår va jag upp på klubben å kolla på lite lydnadsträning :) Sixxten fick oxå träna lite. Körde lite kontakt, motivationsinkallning å lite agility :) Han tycker de är skit kul! Gör allt jag ber honom med glädje :) Han springer självmant genom tunnlarna på agilityplan, går balans utan problem. Han är toppen min lilla hund! :) Men, sen så har han ju sina monster sidor oxå.. :(

Idag har jag sjuuukt ont i armen ut i handleden.. Kommer antagligen från ryggen :( Eller, skuldran iaf!
Men men bara å åka å jobba dä, sista dagen idag innan semestern! :D Wiiie!
Nä nu ska jag åka å lämna Sixxten hos dagmatte Therese ;) haha..

Hörs, häääj!
/K 

Kvik

Imorse åkt jag å Conny till Gävle. Vi skulle beställa vårt efterlängtade kök! :) Skit kul tyckte vi att de skulle bli! Men när vi kommer dit å ska rita upp köket så sa dom att man måste boka tid för de tar typ 2 timmar att göra allt! :S Måtligt less vi blev! Då hade man ju lixom kunnat ringt å gjort de istället för att åkt dit.. Men men, jag ska tillbaka dit å rita hur jag vill ha de på onsdag :) Conny jobbar då så jag tar med mig svärmor dit :) Kul kul! 
Nästa helg ska vi börja på å måla :D Underbart jävla skit kul!!!
Å vet ni, på onsdag går jag på S E M E S T E R!!! :D Wiie.. Skönt de ska bi då!

Efter vi kommit hem från Gävle åkte jag å hämta Nira å lät valparna leka på gåden i stugsund :) Hihi godingar! Baloo fick oxå va med, men han tycker dom mest är jobbiga ;) haha..

Nä, nu måste jag göra mig ordning å packa in hundarna i bilen å åka till mamma på grillbuffé :) Myspys! Älskling ska bara ta å komma hem från huset oxå :P
Hade gött!
/K

Träningskväll

Va upp på klubben en sväng igår, var helt enkelt tvungen! Hundarna höll på å riva hela lägenheten nästan med all överskotts engeri ;) haha.. Körde lite kontaktövningar med Sixxten å en motivationsinkallning :) Sen på slutet lekte vi runt en sväng inne på agilitybanan :) Super duktig va han å gjorde allt utan problem! (Utom hindren såklart) Börja med att prova på slalom, å de gick han lätt :) Sen gick han balans (höll honom i halsbandet så han inte skulle kunna ramla) Tunnlarna gick han genom utan problem :) Gick till och med igenom själv utan att jag bad honom :P haha.. Å ja, han gjorde allt jag bad honom om :) hihi.. Blir nog en exemplarisk agilityhund han!
Baloo fick oxå gå lite agility, men då va de Helene som träna med honom :) Han hoppade inte heller eftersom han fick massage kvällen innan :P Å springa fritt å leka fick dom ju oxå såklart! Lek är super viktigt! Sixxten å jag lekte ju bara igenom agilitybanan, han tränade inte direkt :P Så man kan ju inte påstå att jag gjorde nå speciellt ansträngande, de hade jag inte orkat, är för klen för de!

Nu har hundarna fått en varsin bit grisöra så nu är de luuuugnt hemma! :D Skönt! haha.. Baloo ligger å sover medans Sixxten tuggar på :P Luktar helvete här nu pga grisöronen! :( Uäääk!
Conny har åkt å hämtat gipsskivor till huset.. Tur att han får låna Pierres släpvagn med kåpa så han kan hämta skivorna! För de spöregnar idag :( Suck för de!

Nä nu ska jag gå ut å kissa Sixxten å sen åka in på AMU en snabbis! Hörs häääj!
/K

Aktivering?

Fortfarande dålig i halsen.. :(
Idag kommer äntligen min älskling hem! Eller ja, han är väl snart hemma :) Om ca en timme kanske eller nå sånt :P
Hundarna härjar på som tusan just nu! Sötnosarna! Baloo fick massage av Lina igår, vilket var välbehövligt! Blir en laserbehandling på måndag :)
Båda hundarna skulle verkligen behöva aktiveras! Så jag skulle behöva göra nå åt de även fast jag är sjuk.. Men jag har egentligen inte nån ork.. Hmm.. Får se va jag hittar på med dom.. Kanske bara lägger ut lite godisar här hemma så dom får söka lite. Eller nå..

Sitter å tittar på AFV oxå, så sjukt kul vissa videor som folk skickat in! haha.. Men jag kan inte skratta åt när dom gör dumma saker med djuren eller om dom tvingar dom till att göra nå dom inte vill.. De är bara elakt! En gång va de en kanin som jucka på en ballong, så gick balongen sönder å kaninen blev skit rädd.. hur kul är de att kolla på då? Varför filmar man ens? Alltså har man utsatt djuret för de mer än en gång om man vet att den ska göra så :S En kanin är ju jätte känslig mot så höga ljud, stackarn!! :(

Igår sökte jag in på högskola, Hundens beteendebiologi :) Hoppas jag kommer in. Fast de blev ju Sen anmälan så jag vet inte hur de blir. Utbildningen är på distans så de är ganska bra, hoppas de går bättre att plugga de opå distans än va historian gick ;) haha.. Men nu är de ju nå jag är intresserad av, så de ska nog gå bättre :)

Imorn ska Conny åka å besikta den FULA lilla husvagnen som vi ÄNTLIGEN ska bli av med!! haha.. Den ska bytas mot en större :) Trevligt! Då har vi ju nå behagligt att åka till Mantorp med ;) haha.. By the way så äre bara 2 veckor kvar dit! Kuuul!!!!! :D
Nästa vecka går jag på semester oxå :)
Nää nu ska jag kolla på Unga mödrar som precis börja :)
/K

Skallebank

Blää, orkar inte med att va sjuk.. Ont i huvet å halsen.. Halsen har nog uppror! Tror familjen på Nyhedsvägen har smittat mig? ;) Haha!

GoSixxten har sovit med mig hela natten, riktigt myste ner sig bredvid mig å sov så! Sötnos! :)

Nu ligger jag på soffan å kollar på Bandit å har datorn i knät. Sixxten ligger på golvet å leker med sin nya leksak som jag vann i helgen på rasspecialen (lottdragning) :P

Så idag blire bara lugnt!

Orkar inte skriva mer nu, då sprängs mitt huvud :(
/K

På tiden..

Hejsan!
De kanske är på tiden att jga gör en uppdatering här ;) Va ju bara lite mer än en månad sen jag orka skriva nå :P Men ska försöka göra ändring på de :P

Sixxten bara växer å växer å blir mer monstrig för varje dag :P Men han är sjukligt söt oxå! :) Hihi
Slänger in en bild på honom :)



så stilig nu! Alla andra hundar kommer få hård konkurrans när vi kliver in i ringen! ;) Första utställningen blir i augusti i hudik :) längtar massor! Nu är Sixxten 13 veckor, shit va fort de går :)

I helgen va jag till Sala på Rasspecial å ställde Baloo, där kom han 5a reserv pga för ljusa ögon och för lite päls. (Han har tappat mycket å inte fått tillbaka allt än). De va på lördagen, på söndagen va vi i Avesta på Svensk vinnare. Där fick han en slät etta, hade hoppats på nå mycket bättre. Dommaren dömde dock inte rätt då hon sa att han saknade 2 P1or å 1 P2a (tänder) men han saknar bara 1 P1a.. Struntade i att lämna in nån protest då de skulle kosta 700 kr och dommaren va från Kroatien :P Men tråkigt att han fick så i kritiken bara.. Men men, nya tag! :) Får väl se om han får följa med till hudik i augusti oxå. Men de är dock bara en inofficiell, men för träningens skull :)

Själv så har jag vart hemma nu två dagar för huvudvärk :( De tycker jag inte är så kul :(
Å i söndags va de ett år sen jag å Conny började träffas igen efter vårt uppehåll :) De är mycket kul! Snart har vi bott tillsammans i ett år. Han flyttade in till mig när jag kom hem från england, 19 juli 2009 :) Hihi..
Huset har vi kommit mycket långt med oxå! Snart äre dags att ställa in köket :D Så i slutet på juli ska vi flytta in! :D Wiie! Längtar massor!!!

Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer. Men ska försöka hålla i de här nu ;)
Ha de bra!
/K

RSS 2.0