Utställning!

Igår klev jag upp kvart över 6, skjutsade Conny till stan. Hämtade även Soling å Björn. Dom skulle åka till Borlänge halv 7 på nån utbildning till draget i sommar. Inte skit kul att kliva upp då inte! När jag kom hem gick jag ut med Baloo å sen sov vi en stund. Vid 11 tiden åkte jag å Baloo in till tennishallen å gjorde ordning för dagens utställning. Åkte hem till mamma å åt mat vid 18 tiden. Helt fördig, med världens huvudvärk. Hämta Conny, Soling å Björn vid 20:30 typ. Sen vart de vila en stund på soffan. Sen gicvk jag ut med hunden å tog mig en dusch. Sen vart de ladda om batterierna tills idag!

Klev upp kvart i 7 idag tror jag de va.. Gick ut med Baloo å gjorde mig ordning å åkte upp till Tennishallen. Instalera både mig å Baloo å gick å hämta start nummer. Jag stog å sålde Kataloger ett tag, sen kollade jag på utställnigne ett tag innan de va våran tur att gå in i ringen. De gick dock inte så bra i junior klassen. Eller bra gick de, men vi fick ingen rosett. Baloo stog jätte fins. Men dommaren tyckte att han kunna ha mer vinklande haser å han hade inget bröst. (Vilket är jätte konstigt att han tycker så eftersom han fick cert å ck å blev bästa junior hane på Stora Stockholm, plus så dömde han dom andra Schipparna konstigt oxå) Men men, vi ladda om å tog nya tag till KMet, där tog vi 3dje platsen :) Så super nöjd är jag med de iaf!! :) Har världens finaste hund vad dom än säger! :) hihi..

Här nedan kommer några bilder som Sofia Olsson knäppte :)Dommaren känner på BalooJag å Baloo i ringen :)I ringen igen :)

Tack Sofia för bilderna! :)
Jag kommer även få bilder som Tess knäppte, men har inte fått dom än. Hon skulle fixa ljuset å lite sånt på bilderna så de syns bättre först :)

Men jag knäppte kort på rosetten när jag kom hem:Våran fiiina rosett!! :)Rosetten är ganska stor kan man ju säga ;) hihi.. Å den är såå fiiin!!

Men som sagt, de kommer komma fler bilder sen, vet inte riktigt när bara :P

Nu ligger Baloo helt utslagen å sover sötnosen! Själv så är jag tvär slut jag oxå! Conny är inne på verkstan. Vi ska väl äta sen nån gång när han kommer hem. Tillsammans med Helene å Lars så klart, som vanligt på söndagar! ;) hihi..

/K

Ny duschad!

Idag åkte jag hem från jobbet. Klarade inte av att koncentrera mig då jag nös å snora konstant!
Vart med andra ingen sjukgymnastik heller. Carro satte 6 nålar i nyggen bara, å fyyyy faaaan va ont dom gjorde igen! Känner fortfarande att jag har ont i ryggen! Gav bra reaktion idag!

Så idag har jag bara tagit de lugnt! Badade nyss Baloo så han är fin tills på söndag :) Nu är han ren å pälsen är fin å kragen är fluffig, precis som den ska va! :) Hoppas pälsen är tillräckligt sträv så vi slipper lukta gammal alkis på utsällningen ;) haha..

Jag ska väl snart hoppa in i duschen jag med, känns jobbigt att andas, en klump i bröstet å gröt i näsan.. Suck för förkylning!!! Hoppas jag är piggare imorn så jag kan jobba. Annars så blire bara en lugn vilodag imorn oxå. Förutom att jag ska på AMU klockan 11 å träffan läkaren ang ryggen.

Nä, nu ska jag försöka få tag i min älskling som inte ringt nå idag. Hmm.. Jaja, hade bra!!

/K

Hundens bön

Jag lever i ungefär 15 år.Varje gång du lämnar mej betyder det sorg för mej.
Ge mej tid att förstå vad du begär av mej. Gör mej lycklig,
du är hela mitt liv. Var inte arg på mej länge åt gången
och lås inte in mej som straff. Du har ditt arbete, dina
vänner, dina nöjen, jag har bara dej. Tala med mej
fast jag inte förstår orden, jag blir glad utav att höra din röst.
Kom i håg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mej.
Innan du slår mej, kom ihåg att mina tänder kan krossa
din hand, men jag använder inte min styrka på dej.
När du blir irriterad på mej för att du har mycket att göra så tänk
på att jag kanske är sjuk, har ont i magen,är trött eller deppig.
Ta hand om mej när jag blir gammal, kom ihåg att du också blir
gammal.Var hos mej när jag har det svårt,
allt blir bättre bara jag har dej.
Jag älskar dej.
Din hund.


Close therapy

Inatt sov inte jag skit många timmar! Hade världens migrän så jag inte ens kunna ha huvudet på kudden, å jag kunna inte heller sitta upp :S Efter jag plågat mig själv ett tag så gick jag upp å tog en Citodon, men den hjälpte inte.. Tillslut tvingade jag mig själv att ligga blixt stilla i den ställning som de gjorde minst ont. Jag kunna inte ens ta telefonen som låg bredvid mig i sängen :S Sen när klockan ringde vart jag förvånad över att jag va så pass "pigg" som jag va. Men dock va jag tvär förkyld å kunna inte prata! :(
När jag slutade jobba idag å skulle åka hem så märkte jag att både antispinn lampan och abs lampan lyste, ååååååååh nåt är glapp där så de funkar inte nu.. Eller så har en givare frysit... Jävla skit bilar! Aldrig ska de vara bra! Tur att Conny kommer hem snart så han kan kolla på den! Men jag kan ju säga att de inte är skit kul att åka utan abs, de är kanska svårt att stanna! :( Men va fan, man är väl en hårding för de, här kör vi på ba! ;) haha
Åkte lite senare till min snälla storesyster som bjöd mig på mat :) Tänk va bra de är att va minst ibland ;) hihi..
Tildan levde rövare som vanligt, kasta boll å höll på å skratta ihjäl sig :) Cosmos kom han oxå, Tildan vart över lycklig! ;) Spelade lite GH för mig själv oxå, haha..

Nu är jag hemma å snorar på.. Ska snart ta en dusch å gå å lägga mig i hopp om att jag ska vara bättre imorn bitti.. Men först ska jag kolla klart på NCIS! :D

Hej hopp!
/K

Myskväll

I lördags hade jag å älskling en helkväll för oss själva! :) Åt good mat så vi vart äckligt mätta! Sen tok vi en mysig dusch tillsammans, släckte lampan å tände massa ljus inne i badrummet :) EFter de gick vi å la oss under täcket i soffan å kolla på film å myste massor! Vi skulle egentligen äta ost å kex å chips å dip oxå, men vi va så himla mätta så vi orka inte äta nå mer alls! :P haha..
Så ost å kex åt vi igår istället, då hade vi lilla myskvällen :P hihi..

Igår åkte vi å hälsa på en sväng hos Connys mamma å pappa sen åkte vi på verkstan å jag tvätta bilen :) Ren å fin blev den! :) E36an är in snöad den stackarn! :( Fast den har jag fått körförbud av conny på ;) haha.. Den är så sjukt hal nu så de går knappt att köra den! De är väl inte direkt en vinterbil om man säger så ;)
Efter verkstan åkte vi å åt med Helene å Lars :) Sen vart de en sväng till Vannsätter, seeen vart de myskvällen :)
Conny åkte till Stockholm imorse :( Gissa om jag längtar till torsdaag! :P

Idag va jag på akupunktur efter jobbet, å fy saaataaaaan va ont de gjorde idag. Trodde jag skulle dö! :P Usch!
Nu få d fan bli bättre i ryggj*veln!!
Å förkylning har jag börjat åkt på, så jävla typiskt om jag blir sjuk till utställningen! Men jag ger mig inte, om ni får stå å piska mig så ska jag runt! :P haha..
Äh de blir nog bra tills då :)
Nä nu ska jag vila min stackars rygg en stund!

/K

Underbart!!

Lyssna å njuuuut! :)

/K


Baloos bästa dag!

Jag tror att de är Baloos bästa dag idag! :)
Först har han ju fått vara med husse nästan hela dagen, å så har han lekt med Rocky maaassa timmar! :) Sen är de ju sånt underbart väder ute!! (tycker han)!! Baloo älskar att va ute nu! Gör djupdykningar i snön hela tiden, går som en mullvad under snön, å tittar upp lite då ocå då. Sötnos! :) Kan va jätte svårt att få han att gå in ibland, älskade lilla vovve! Till fördel för han, till nackdel för mig! haha! Så länge inte snön piskar mig rakt i ansiktet så äre mysigt med snön, fast jag tycker verkligen att de räcker nu!! Nästa prommis blire nog Connys cross glasögon på!! ;) haha..

Schipperken älskar att va ute helt oberoende av vädret, å de märks definitivt på denna lilla stiliga herre! :)
Tack vet jag att va hundägare! ;) hahaha..


/K

Motto

Jag har kommit på att mitt motto här i livet är: Gör som havet, Våga! För de är exakt vad man måste göra för att kunna ta sig någon stans. Man måste våga fatta egna beslut, våga leva lite på gränsen, våga chansa å våga hoppas. Gör man inte de så kommer man inte långt. :)

Idag jobbade jag 10-15 med 45 min lunsch, hmm.. jaja.. har pratar med facket om detta så vi får väl se hur de slutar! Jag har även tänk ut en annan sak jag ska göra, men de kan jag inte ta upp här. Inte än iaf..
Conny kom å hämta mig på jobbet, han å Baloo hade vart på verkstan. Baloo va kvar medans Conny hämta mig. Så åkte å hämta han där, villde bill lekte massa massa med Rocky (Så nu är han svartare än vanligt haha), vilket han hade gjort i typ 2-3 timmar :) Då vet vi nån som kommer sova gott inatt, å de gör han nu oxå :) under soffan, haha :P
Conny hade fått den nya inredningen till E36an idag, vit skinn inrednign!! :) Niiice! Kommer en bild sen nä de är klart! Han är å byter den nu :) Fast inredningen ska iväg på uppfräschning när den sitter i bilen, så på måndag lämnas min pärla bort :) Den gamla inredningen som sitter i har Conny redan sålt, duktig han är min älskling :) 

Har även fått höra att de inte gått att titta på filmen jag la ut på Ballen när han söker godisar. Men nu har jag fixat till så de ska gå att titta på de lilla ångloken som springer runt :) Har ni på hög volym hör ni hur han låter som ett ånglok! Hihi han är så söt! <3

Hmm, undra va vi ska äta idag då, läre nog ta mig in till stan å handla nånting.. Men jag vet inte vad.. Hmm.. Jag kommer nog på nå, men ni får gärna ge nå förslag :)

Jaja, hade bra!

/K

Godis sökBaloo söker godis :)
Ni kan ju ignorera att de är stökigt runt om! Massa kläder å så sen jag tvätta ;) haha..
Massa barn kläder å leksaker å sånt äre framme oxå :P Oops!!
Ska städa nu innan Conny kommer hem ;)

/K


Hjärngympa

Skrev ju igår att jag skulle på sjukgymnastik idag, men de blev akupunktur istället. Carro tyckte vi skulle försöka med de igen :) Så satte 4 nålar i ryggen å en i handen. På måndag kör jag akupunktur igen å på onsdag kör jag sjukgymnastik + akupunktur. Jävlar om inte min rygg blir bra nu! :P Haha..
Fick även journalen på om min rygg sen 2005, de står lite i den kan jag ju berätta :P

Ikväll har Baloo fått tränat hjärngympa. Har gömt godisar å så har han fått söka dom. Hihi han låter som ett ånglok när han går omkring :) Vi har även tränat på att stå fint till utställningen, de är inte långt dit nu! :) Längtar took mycket! Fast eftersom de är en inofficiell så ser vi de bara som en träning. (Men man har ju ändå tävlingsnerven på slagen som den tävlingsinriktade individen man är ;P)  

Å bannad vart jag på jobbet idag oxå! Nu har dom rättat till mitt schema för sjukskrivningen, jobbar ju bara 50% dvs 4 timmar/dag. Å då har dom ändå lagt in 45 min lunsch?! :O Öööööhm!? Varför??? Hinner man bli hungrig på 4 timmar? De är ju obetald lunsch så jag kan lika gärna vänta med att äta tills jag slutar ju.. Hmm.. Håppas verkligen att dom ändrar!!!!
Imorn jobbar jag 2,5 timmar, varav jag ska på möte i 1 timme ;) haha.. Härlig dag! :D Men jag har lite ärenden att uträtta imorn så :) Å de är bra för då blir inte Baloo själv så länge :)

Satt i telefon kö hos Telia i 50 minuter idag, å självaste samtalet tog bara 1 minut! Oh my gooood! Skulle ringa å ändra från kvartalsfakt till månadsfakt åt Conny, å de tog ju hemskt lång tid, eeh inte! Å folk klagar på Tele2s telefon tider!!? What!?!? Nä fy tusan för telefon bolag! Tur att man inte behöver ringa så ofta iaf!!

Min älskling är sjuk, han är tok förkyld sötnosen! Tur att han kommer hem imorn så jag får pyssla om han, hihi gohjärtat! :) Å han ska få de tok mysigt imorn kan jag lova! Allt för mitt hjärta! :)

Nä nu boffar vovven å vill ha min uppmärksamhet! :P Ska väl ägna resten av min kväll åt honom :)


                     

Hörs!

/K


Blåsljud

Idag slutade jag halv 12, tok skönt! :) Åkte å hämta Baloo från Lars då å sen vart de en prommis  :)
Tilda å Annelie kom på besök igen :)
Har tvättat skit mycket idag, å ändå har inte allt blivit tvättat, hann inte för tvätt tiden tog slut :( Så ska tvätta på torsdag igen. Mellan tvätt varven vart de prommis, mysigt!

Nu sitter jag med tensen på ryggen å de sticker gött :P Men de kliar av den :S Imorn ska jag på sjukgymnastik, skööööönt!!!

Idag fick jag ett besked av läkaren som jag verkligen inte va beredd på. Fick veta att jag hade ett litet blåsljud på hjärtat.. Men de va inge farligt som de va nu. Va bara på grad 1 som tur är! Men om jag skulle märka av att jag blev anfådd då jag normalt inte blir de så skulle jag höra av mig.. Undra om min ansträngnings astma har nåt ihop med de.. ? De kanske inte är ansträngings astma med andra ord. Tänkte inte på att fråga om de.. Jaja, de va inte farligt nu iaf :) Tur är väl de :)

Nu ska jag gå ut med Baloo sen ska jag mysa ner mig i soffan innan vi ska gå å sova vovven å jag :)
Hörs!

/K 

Conny Nilsson

Åh va jag älskar dig!
Är så glad att jag lyckades få dig tillbaka där i juni månad! :) Med tanke på hur de slutade sist :( Men bort med de dåliga som hände då å in med all kärlek som finns hoss oss nu! :) De kändes så skönt när du sa att dina känslor för mig va desamma, du hade aldrig släppt å gått vidare! Fast vi inte va med varann på ett halv år. De värmde i mitt hjärta! Jag behövde bara få båda fötterna på jorden. Och sen inse att du är världens bästa å den helt rätte för mig! Du är mitt allt, du gör mig så lycklig!
Å jag blev så glad när du frågade om jag ville förlova mig med dig!! :) Goding!
Jag längtar tills vårt hus är klart så vi kan flytta in å fortsätta vårt underbara liv i nytt hus! :D
Ja, dig vill jag aldrig va utan! De är så tomt utan dig på veckorna! Jag hatar att inte få sova med dig, jag hatar att inte få somna på ditt bröst å jag hatar att inte få vakna upp tätt intill dig! Jag hatar att inte få på pussa på dig eller snosa på din hals! Jag hatar ditt jobb!
Men jag älskar dig! Jag älskar allt med dig, till och med när du pussar mig med snusen i ;) hihi.. 
I mina ögon är du den finaste å bästa som finns!
Å du kan allt, å du gör allt för mig!
Å du gör mig bortskämd! Inte bara på saker, utan på all din kärlek oxå! <3
Du är min andra hälft, en del av mitt hjärta!!
 
Idag - imorgon - För Alltid!!!!! <3<3<3

/K


Alla hjärtans dag

Imorse vakna skit ungen vid halv 8, knäppte på en film i hopp om att få sova en liten stund till.. Men de gick inte för sig :P haha.. Upp å hoppa!! Åkte till mamma/mormor vid 10 tiden nån gång. Va där å åt lunch sen åkte vi till hundklubben å prata lite inför utställningen å så, mamma följde oxå med :) Tilda blir så glad av alla hundarna! :) hihi goding!

Efter vi vart på klubben åkte vi å skjutsa Tilda till Annelie å Rävas. Sen åkte jag å mamma till huset. Conny greja där. Visa för mamma hur de kommer bli :) Skjutsa hem mamma å sen åkte jag å handla. Nu ska jag laga god mat till min älskade älskling å mig :)

/K

Dålig uppdat.

Usch va dålig jag har vart på att skriva.. Men jag har inte haft lust helt enkelt..
Har vart kanoon fint väder så de har vart toklånga prommisar med Baloo varje dag, mysigt!
Jag har även fått halvtidssjukskrivning för ryggen, så jävla skönt!!!

Inatt sover Tilda hos oss :) Myspys! Vi har ätit tacos ikväll, de tycker hon om!! :)

För en liten stund sen gick hon omkring å sa "Åh lilla lilla gumman" åt dockan å la dockan å jajja (nallen) i Baloos säng för att sova. Haha gounge! <3

På måndag kommer elektrikern igen, va i huset i torsdags oxå, för att dra kablar å så. Hihi så roligt för de känns verkligen som om de är nära när dom kommer! :D hihi..

Nä nu ska jag pussas med Conny å mysa med Tilda innan hon ska sova :) Underbart jag har de!

/K

Nya bilenBMW 528i E39
Nya familjebilen ;)
Ska på en M-front å stora snygga fälgar ;)Så jäkla mycket knappar! Har inte lärt mig alla än ;)
Trä inredningen ska bytas ut! Ska va svart där! :)Mina två älsklingar!! :) ♥Slänger upp en bild på favorit E36an oxå! :) ♥Conny servar nya bilen! :)
Ett mycket bra inköp tycker jag!! :)

/K


Älskade älskling!

Idag är de en mycket speciell dag! Åh va jag älskar dig Conny! Du gör mig till världens lyckligaste tjej! <3
De är synd att du inte är hemma en så speciell dag som denna.
<3<3<3

Igår va vi på verkstan å greja med båda bilarna, tvätta e36an å serva e39an :) Å jag va på prommis med Helene å Baloo oxå, massa prat som vanligt ;)
Idag har jag sjuuukt ont i ryggen! Inte bra att sitta 8,5 timmar på jobbet som min rygg är just nu :S Imorn ska jag på sjukgymnastik. Hoppas de blir bättre snart! Men de kunna ju ta upp till 6 månader innan jag skulle märka nå :S

Conny, du är mitt allt, du är hela min värld! <3

/K

Städ dag

Igår va de en rätt hektisk dag med stark huvudvärk! :( Jobbade till 16:15, då kom Conny å hämtade mig. Åkte hem å släppte in massören, Conny la sig å fick massage först medans jag lagade mat. Fick mycket bra betyg på maten av Conny. Han sa att de va godare än bearnaisesås ;) haha å de är inte ett dåligt betyg de inte med tanke på hur mycket han älskar de ;) hahaha, sötnos! Efter vi ätit va de min tur att få massage. Massören höll till uppe hos Eve så Agneta fick lägga sig emellan :) Efter jag blivit knådad, med sååå mycket smärta, så åkte jag, Annelie, Rävas, Conny å Tilda till Gävle å köpte våran nya bil. En BMW (såklart) 528 e39 Touring :) Riktigt fin va den! Mycket nöjd. Ska på M5 front på den bara å andra fälgar å andra backspeglar så äre kanoners sen! :) Nu slipper jag som sagt oroa min att vi inte har nån bra bil tills valpen kommer! :P Å de är så skönt att ha två bilar så vi slipper bli så låst när den ena av oss tagit e36an. Så nu har jag två bilar haha ;) 
När vi kom hem igen så åkte Conny till Håkan å tina hans rör som hade frysit. Jag umgick lite med dom andra tre :)

Idag har jag städat, hela lägenheten är fin å ren nu! Gissa vem som kommer ha ont i ryggen! Jo jag! Men jag älskar när de är rent å fräscht å nybäddat i sängen! Underbart! Conny är i huset å snickrar, duktig han är :) Vi va å kolla vilket golv vi ska ha på nerevåningen idag å fick pris på de å så, så de är bara att åka å köpa de när de är dags. De är inte allt för långt dit nu :) Toppen!!

Imorn ska jag tvätta, de är väl inte lika roligt! längtar tills vi kan flytta in i huset så jag kan tvätta när som hellst å bara kunna stänga in en maskin lite då och då när de behövs. :)
Imorn kommer även en som ska tvätta våran soffan! De är verkligen välbehövligt!! :) Å gratis dessutom, ännu bättre! :D

De va nå jag tänkte skriva.. men jag har glömt bort va de va.. hm.. typiskt! Äh skriver väl sen om jag kommer på va de va! :P haha

/K


www.bubbelroom.se


Nya bilen

Sitter i nya bilen nu på väg hem från Gävle :) Härligt att vi köpt en nu!! :D Slipper jag oroa mig att vi inte hinner köpa nån innan valpen kommer! :)
Skriver mer sen ;)

/K

Godnatt

Nu ska jag å min älskling krypa ner under täcker å somna till en film! Finns de nå underbarare?! :D
Älskar dig Conny! <3<3<3

Godnatt!

/K

HelvetesJävlaPissSkit!

Ååååh jag är så jävla arg just nu! Den här gången äre inte på nån omogen idiot som lägger dumma kommentarer utan nu är jag riktigt jävla arg på idioten till FTG läkare på FTG hälsan! Åååh! Varför skulle min riktiga läkare sluta för!?!?! Han kunna man ju iaf disktutera med å han va iaf trevlig! Den här idioten satt bara å dumförklara mig. "varför gör du inget för då" "varför tränar du inte för då" "du kan ju inte göra si å så" "kommer aldrig gå igenom hos försäkringskassan" Hmm.. hur fan kan inte en sjukskrivning som gått så jäävla bra tidigare inte gå igenom hos försäkringskassan nu de fattar jag inte!? Å ja jag tränar min rygg, varför tror du att jag går på sjukgymnastik din jävla idiot! Å ja jag har tragit de lite lugnt på träningssidan nu när jag inte haft nån häst. Å jag har inte kunnat träna ryggen nå mer än va jag gjort tidigare för de har inte funnits tid till de. "Fel på en rygg finns inte egentligen" Nähää konstigt att sjukgymnasten hittar fel då.. Ååååh så arg!! Å synd att jag haft problem med ryggen sen jag va 15 år. Men nå fel på ryggen de kan man inte ha. Å så vill han att jag ska komma tillbaka på onsdag för han ska kolla på min rygg.. Hmm tror han inte på mig tro.. Skit på dig!

Hej!
/K

Bandvagn

Idag så har de vart en kort arbetsdag..Men de känns som om jag jobbade 8-19. Fy fan! Å de känns i ryggen som om jag har blivit överkörd av en bandvagn eller nå!

Imorn kommer äntligen älskling hem igen :) Han har köpt en present åt mig, undra va de är! :) Hihi goding!

Vart inge biltittande för Conny igår för han fick inte tag på killen som har bilen. Kanske åker idag istället om han vill svara idag! Hoppas :)

Jag har nyss ätit lite mat, ska dammsuga å städa lite nu så de är fint imorn när han kommer hem. Förlåt min rygg, men jag måste plåga dig med dom här sysslorna!:( Sätter på mig tensen undertiden så kanske jag är lite snäll mot ryggen iaf!

Du gör mig till världens lyckligaste tjej älskling! :) <3

/K

Allvarligt!!

Va faan äre för fel på folk egentligen!? Blir så jävla less!
Läste precis Danielles blogg, hon har en frågestund där. En fråga va ställd från "Conny" å de stog: "Om jag skulle vilja ha dig tillbaka, skulle du säga ja då?"
Alltså hur fan orkar man hålla på så där?
Nu äre ju så att jag VET att Conny inte läser hennes blogg å jag VET att han inte skulle "gå tillbaka" till henne för allt smör i småland (inge illa menat mot díg Danielle, men de är så de är) eftersom Conny är förlovad med mig, har ett hus tillsammans med mig, snart bil å hund tillsammans! Å jaa, de slutar inte där.. Jag kan fortsätta rabbla massa saker, men tänker inte göra de. conny å jag älskar varan så sjukt mycket å jag fattar inte hur den där personen ens orkar lägga ner enegri på att skriva så där! Gör va du vill, men du kan inte förstöra mellan oss! ;)
De är ju fan skratt retande!
Irriterad är jag nu!!!!
/K 

Top Chef

Idag har jag haft en skön dag på jobbet. Jobbade 9:15-14:15 å satt på mail halva dagen, soft! :) hihi.. Efter jobbet åkte jag upp på sjukhuset å fick mig en ny omgång med akupunktur. Hoppas att jag inte får lika ont i ryggen nu som förra omgången.. Men jag känner redn nu att jag har ont, hoppas smärtan inte blir starkare bara!!
Har fått en tens som jag kan använda när jag får ont. De känns typ som sockerdricka i ryggen där jag sätter på mig den :P
Imorn jobbar jag oxå 9:15-14:15 :) Meeen de får jag igen sen kan jag lova! :( Blä för de!

Just nu tittar jag på Top Chef, eller tittar å tittar, jag har de på på tvn :P Tycker itne de är så bra men orkar inte byta heller :P haha..

Idag ska Conny åka å kolla på en ny bil som jag híttade på blocket igår. Hoppas den är fin!! Så kanske vi får köpa ny bil i helgen då ;)

Undra vad jag å Conny ska hitta på för mysigt på alla hjärtans dag då.. Hmm.. sitter å funderar massa! Nån som har nå bra förslag på nå man kan göra? :)

Älskar dig Conny!!
/K

Gaaah!

Håller på å dör av hunger!
Lunsch om 30 min!!

/K

RSS 2.0