Baloo nybadad



Baloo fick bada igår! ;)


Sixxten <3

Idag har vi vart å hälsat på Sixxten igen! Åh guuud va underbart go han är! å så jävla söt nu! :D Stor har han blivit oxå! :) han fick va ute för fösta gången idag, å han älska de! :) 5veckor å 5 dagar är han idag :)
Kommer lägga upp en video på honom å lite bilder:















Här sover han i mitt knä :P haha
Han är min lilla prins! <3

/K


Banken

Idag på förmiddagen va vi på banken å fixa lite med lån å hus papper å bankkonton å lite sånt!
Så nu ha vi gemensamt konto, gemensamt huslån, gemensamt billån m.m.! Å de känns så sjukt jävla bra! :D
Riktigt nöjd är jag! :) Men ska tillbaka på fredag å fixa med mitt konto så de kommer över från Swedbank till Länsförsäkringar :) De är ju där vi har allt med huset så de blir enklast så :) Åsså ville våran bank kille se vårt huskontrakt så att allt stämmer med de vi skrivit med tidigare ägaren. En mäklare från Länsförsäkringar skulle kika på de :) Niice! Känns riktigt riktigt bra de här! Å vi blir verkligen sporrade att göra allt klart nu! Vi räknar väl med att kunna flytta in i slutet på juli - början på augusti nån gång :) Vilket inte alls är långt kvar! :) Grejt!

Snart vill jag att Conny ska komma hem, han är i huset å grejar ;) Jag är inte så pigg, hans förkylning har hoppat över på mig, så jag känner mig lite krasslig.. Men de vill aldrig bryta ut riktigt så jag känner mig halvdålig hela tiden :( Blä för de!

Imorn bitti ska vi åka å hälsa på Sixxten igen! Hihi, nu äre inte långt kvar tills han får flytta hem till oss! Längtar ihjäl mig snart!!!! :)

Vet ni en sak som jag tycker är ganska roligt att göra.. Sitta å titta på hundnamn hos olika kennlar :P haha.. Jag va nyss in å kollade på Oppigårdens kennel, där Therese Ettan är ifrån. Haha vilka helsköna namn hon har på sina hundar!! haha :D Jag vet inte om jag skrivit de tidigare men nu har alla "våra" valpar fått namn. Dom ska heta; Nikki Sixx, Nickelback, Nirvana å Neon Rose (Bobelz heter alla först så klart) :) Fina namn tycker jag :) Å varje namn har ju en betydelse, de gör de lite roligare tycker jag! Sixxten har fått ett svart halsband av Eva eftersom de passar till hans namn Nikki Sixx ;) haha. Hon är väl för rolig! :)
Hmm.. undra om jag ska åka till Annelie å låna hennes bok om Nikki Sixx nån dag, vi prata ju om att jag skulle låna den :) Kan ju va lite roligt att läsa! :D

Den 15 maj är de inofficiell utställning i bollnäs men de jobbiga är att de krockar med Schipperke träffen! Å jag vill ju följa med Eve å ställa Tarzan då ju! Men jag kanske hinner med båda. Han går ju som grupp ett så de borde ju jag hinna! :) Jaja, de får jag fundera på sen! Nu ska jag lägga mig på soffan å kolla på tv, ringa Conny å hoppas att han köper en chipspåse på vägen hem! :D
Hade bra!!
/K

Ballen med vagnen

Igår kväll strax efter 20 åkte jag till östanbo med Baloo. Vi börja träna lite eftersök med Schäferhanen Kix :) De va så himla häftigt att de han jobba så! :) Han håller på å utbildar sig till tjänstehund :)  Sen åkte selen fram åt Ballen å gick lite med bara selen först, sen åkte även vagnen på! Hihi sötnosen! :)





Kom hem igår strax efter klockan 22, så de tog sin lilla tid, men de är kul! :D
Snart ska jag åka å jobba, eller snart å snart, jag börjar klockan 11 :P Innan de ska jag hinna åka å tanka 528an oxå :P Kan ju inte åka 318 till klubben, de är den på toook för låg för! :P hehe.. De är ju utställningskurs idag igen klockan 18! :D Lovly!
Nä nu ska jag göra mig lite i ordning!
Bye!
/K


Längtar!

Längtar till på fredag! :)


Gammalt kapitel..

Sitter å kollar på gamla avsnitt av Grey's å smsar med ett gammalt kapitel. Trevligt! :)

/K

Orkar bara inte..

Ja jag vet att jag aldrig skriver nå här. Men jag orkar bara inte! Å de rä itne meningen att jag ska blogga för nån annans skull utan jag skriver när jag känner för de :P

Idag har vi grillat för första gången i år. De va typ skit jävla skit gott! Eve, Helene å Lars va här å  grilla med oss :) Mys!
Åsså har vi har ut till valpen idag igen, vi bestämde oss för vilken vi ska ha idag. Å de blev de jag velat ha hela tiden! :) Hihi, goding! Han somna i mitt knä å sov så i typ 20 min innan jag va tvungen att väcka han för vi skulle åka hem :)

Slänger upp lite bilder på han.





    



Lill hjärtat blir 5 veckor imorn så om 3 veckor får han flytta hem! Gissa om de är längtan här hemma på Postvägen!? :D

Å på fredag ska vi iväg till banken för att skriva om lite papper på huset :) Kuligt!
Nu börjar snart maj, å de är en fullspäckad månad!

Livet är underbart!

/K

 


Valparna

Va å hälsade på valparna för första gången idag!
Å guuud va söta dom är!
Ville ta med allihopa hem! ;)
Frågade uppfödaren om hon ville göra ett byte..
Hon får Conny å jag får alla 4 valparna. Men hon ville inte ha nån snorunge sa hon ;) hahah
Här kommer lite bilder på godingarna!



Puss!



Ligan



Sötnos!



Puss igen! :)



Liten guld klimp!

Valparna blir 3 veckor imorn. Vi har inte bestämt än vilken valp vi ska ha. Men de va en jag fastnade för! :) Men de är alldeles för tidigt för att veta vilken vi ska välja! Om två veckor är de lättare att se hur dom kommer att se ut som vuxen, vilket gör de lättare att välja valpen :)

Innan vi åkte till valparna så sköt Conny en drivknut på min bil, ISen.. Så här såg de ut! :P

   

Ja jävlar ja! ;) haha så de kan gå när man ska leka ;) Tur att han är händig å kan laga på driekten. Jag bogsera in den med pansarvagnen (528an), efter vi vart hos valparna, så ställde vi upp den på lyften så fick Conny laga medans jag åkte å handla mat.

Nu är han på verkstan igen å servar 528an, dessa bilar ;) Men mysiga är dom iaf! 528an är fortfarande till salu om nån är sugen på den. Den åker snart ut på annons :)

Jaja, nu ska jag fixa lite, sen tar jag nog min fina nylagade 318 IS E36 å åker till Solings däck och bilsevice å hjälper min älskling :) Hörs!

/K


RSS 2.0