2009 sista dag

Jag tvättar på nyårsafton, spännande va?? ;) Men väl behövligt må jag säga!
Ikväll åker vi till mamma å äter lite mat, sen vet jag inte vad vi hittar på. Nyktert blire iaf :) Känns som om 2010 kan bli ett helt underbart år! Vi har så mycket att se framemot år 2010 :)
Vi kan flytta in i huset, vi kommer byta bil å vi får till ökning i familjen :) Ja, ni hörde rätt, till ökning :)
Men nej, jag är inte gravid, av en till Schipperke. Får våran lilla bäbis å maj :) (om de tar sig nu då vill säga, tiken ska paras till helgen) Gissa om jag längtar! :D Kommer vara samma pappa som Baloo har, å han är en kanooon hane! Med så bra meriter! Super många som vill ha kull från han ;) Förhoppningsvis ska jag börja plugga oxå. Har inte bestämt mig om jag ska börja nu i januari eller vänta. Kom in på Hälsopedagogiska programmet nu till VT. Men jag vet inte om de är så lämpligt att börja plugga just nu. Känns som om ekonomin inte riktigt tillåter de nu när vi bygger hus. Jag kan ju faktiskt söka in till HT istället å kämpa på TP tills dess. Satt å diskutera massor med både Helene å Conny igår om de här. Ska bara prata lite med mamma oxå. Men jag tror nästan jag har bestämt hur jag ska göra.. Jag sa nästan..

                 

För övrigt är jag lyckligt förlovad med världens bästa kille. Kan inte vara lyckligare! Jag älskar dig! <3

Gott nytt år på er alla!
/K


En speciell dag =)

Min älskade älskling hade lagat super smarrig mat till mig när jag kom hem från jobbet! Oxfilé i ugn med potatiskroketter. På bordet stog även tända ljus oxå två förlovningsringar! ♥ Jag älskar dig! ♥

Nåt på G..

Conny har nå lurt för sig.. Nå jag inte får veta förens ïkväll när han hämtar mig på jobbet klockan 19.. Hur tusan ska jag kunna hålla mig tills då?!?! Ååh sååå jävla nyfiken jag är då!! :P
Han åkte från Stockholm alldeles nyss så han är väl hemma lagomt tills jag ska åka å jobba :(
Börjar klockan 15:15 idag oxå.

Jag har klippt mig idag oxå, skönt =)

Nä, jag berättar sen va de va han lura i! :P

/K

Buddy Holly

Jag å Conny va ju til stockholm i helgen, vilket va helt underbart!
Vi åkte från söderhamn vid typ 09 å kom fram i stockholm runt 11. Då åkte vi til firman, vi bodde där. (Där Conny jobbar) Slängde in saker å knäppte på lite värme, sen åkte vi å käka lite på Max. Efter de åkte vi till Fredde, tatueraren som Conny tattuerar sig hos. Han fyllde ut sin underarm, så nu är den ganska full :P De tog typ 3-4 timmar eller nå sånt. Efter de åkte vi tillbaka till firman å sov 1-2 timmar, vi va rätt så trötta kan man säga. 

                              

Vid 18:45 gick vi till tunnelbanan för vi skulle ju så Buddy Holly musikalen!! =) Då frågar Conny mig om jag va säker på att de började klockan 20. Nä sa jag å titta på biljetterna, Ooops, de börja visst halv 8!! :P Då fick vi lite brottom. Vi bodde i Solna å vi skulle på Göta Lejon :P Tar ett litet tag att åka dit. Vi tog tunnelbanan till T-centralen sen tog vi taxi resten av biten. Å vi han oxå =) Haha..
Så sjuuukt bra va de!! Kan inte beskriva hur bra de va!! Till och med Conny satt å digga ;) haha..

Här kommer några bilder från musikalen:

                     
             

Bild 1: Brolle Jr som Buddy Holly
Bild 2: Buddy Holly i radio intervju
Bild 3: Buddy Holly & The Crickets spelar in skiva
Bild 4: Buddy Holly & The Crickets
 
Efter musikalen så gick vi å åt lite sen åkte vi hem å myste å sov. På söndagen så åkte vi å shoppa lite, vart inte så mycket till oss själva utn de som vi köpte vart mest julklappar =) När vi skulle åka hem så va de som snökaos så de tog typ 3,5 timmar att åka hem :S Såg typ inget på hela vägen hem. Gick 70-80 hela vägen typ.. När vi kom hem till Söderhamn åkte vi på tacobaren å åt så gott! =) Sen vart de hem å duscha å mysa massa! Conny åkte tillbaka till Stockholm för att jobba på måndag morgon :( Men han kommer hem imorn igen, å då får jag ha han hemma i massor med dagar, underbart!! =)
Helgen har verkligen varit toppen!

Snart ska jag åka å jobba, börjar 15:15 å slutar 19 ;) Skön dag =)
Om 2 dagar äre julafton, mysigt! Men jag tycker att snön kan försvinna efter jul. Orkar inte med den! Idag har de iaf vart uppehåll från kräksnöandet som har vart i en veckas tid typ!
Anna, har ni mycket snö oxå där nere? =)

Nä, dags för att äta lite å göra mig ordning för work.. Sen ut å skotta fram tysken! Den ser kall ut, burr!
Aja, hej hej!

/K

Älskade Baloo!

Baloo ställdes som sagt ut idag, å de har inte kunnat gå bättre! Älskade älskade vovve! <3

CK å bästa junior hane!
Cert å 3dje bästa hane!
Slog både champion hund och veteran hund!



Älskar dig!!! <3


I övrigt så har jag å Conny vart på stan idag, fått väldigt mycket uträttat :)
Å nya skor har jag köpt oxå, å lite julklappar, å hämtat kort på oss som vi har förstorat. Conny har knäppt kort till sitt körkort som polisen ville ha ;) Å shoppat lite småsaker :) Mysigt!
Nu ligger Conny på soffan å sover. Ska försöka få liv i han ;)

Är såååå tok nöjd över vår lilla guldklimp! Älskade Baloo! <3
Mina fina killar är bäst! <3

/K

Lost

Imorse klockan 5 åkte Conny till stockholm igen! Hoppas han får komma hem imorn annars måste han stanna tills på fredag! :( Hoppas!
På fredag är jag ledig fresten, fan va skönt de ska bli! Lång helg! ;)

It's a hard work! ;)

/K

Massage

Slutar om ca 30 min, då ska jag bort till Solings eftersom jag har en klant sambo, mupp! ;) hihi.. Så därifrån får jag åka min bil.
När vi kommit hem ska vi få massage, så jävla skönt ska de bli!
Sitter här å tok längtar!!

Igår spela jag å Conny Wii Bowling halva natten, å faaan va jag klådde han! Hehe!
Men jag är rädd att jag kan få igen de ikväll ;) haha..

Bara för att jag är bäst! ;)
/K

Snart så..

snart så får jag åka hem! :) Såå skönt ska de bli kan jag lova! just nu är de super lugnt å ringer ingen ting, peppar peppar!!
Älskling är hemma idag och imorn oxå pga personliga omständigheter. Skönt som fan att ha han hemma! De är guld värt!
När jag slutat idag ska mamma hjälpa mig å dona lite hemma, tacka vetja mammor! :D hihi, vad skulle jag göra utan min mamms?? :) Hon är bäst! <3

Haha jaa, de va ju ett par stycker som skrev vilka dom va iaf, tack för de! :)

Helgen har vart lugn, Conny har hjälp Michel med crossen ganska mycket å jag har myst runt å grejar. Tvättat massa som sagt å pussats med vovven <3

Å gissa om jag längtar till helgen!! Då ska vi på Stora Stockholms mässan å ställa ut Baloo, så himla kul ska de bli!!! =) Lilla hjärtat! <3



Baloo <3

/K

Meh!

Men hallå där!!!
De va ca 20 stycken som läste bloggen igår, å bara 3 som våga skriva vem dom va!? ;)
Kom igen nu! :)


I övrigt så  håller jag på å tvättar för fullt. Kommer nog bli totalt 8 maskiner! :O Hehe de va ett tag sen jag tvätta :P Conny har åkt till huset å grejat lite å Baloo ligger på golvet neranför mig å vilar ögonen :)

Blev bjuden på fest hos Ida ikväll så får se om vi åker förbi där en sväng å kikar läget :) Annars vet jag inte riktigt vad som händer :P

Kom igen å skriv vem du är nu då, va inte en fegis! ;)

/K


Myspys

Myser med min finaste älskling i soffan nu :)

Idag har jag besiktat min bil, fick ombesiktning pga att lambdavärdet va för högt. Å så länkarmsbussning bägge fram men de va bara bra att veta ;)
Trodde vi skulle åka på stötdämparna å handbromsen (länkarmsbussningarna visste vi redan om) men vi klara oss, inte ett ljud om de till och med :) Great! :)

Igår jobbade jag från 8-17:45 sen va jag på möte från 17:45-20:15. Fyy faaaan va trött jag va när jag kom hem! Skynda mig hem till min finaste älskling som hade kommit hem :) Han hade städat lite, satt upp gardiner i sovrummet å bytt sängkläder :) åsså hade han tagit fram chips å försökt poppat popcorn (som gick skit för de vart typ en enda stor bränd klump! De luktar apa här hemma även idag! haha) å tagit fram cola. Åsså hade han tänt ljus i hela lägenheten. Mysigaste hjärtat! Då när jag kom hem vart de duschen, sen myyyys innan vi kröp ner i sängen å kolla på Beta House å sen sov. :) Helt underbart va de att komma hem till!!

Nu ska vi åka å skjutsa lite fulla grabbar å hämta hem våran lilla älsklings vovve! :) hihi, längtar efter han som tusan!!! :)

Älskar mitt liv! =)
/K


Vem är du???

Jag undrar vilka de är som läser min blogg? Skulle va kul å veta :)
Så skriv gärna vem du är å om du har en blogg så jag har ltie å läsa. Tycker de har blivit mycket blogg torka hos alla nu på sista tiden så vore roligt med lite nytt :)
Säg vem du är som läser, skit i omständigheterna ;)

/K

He´s everything

Hittat en sån himla bra låt så de är inte sant! :) Tänker på min fina på den låten :) Fast den är egentligen skriven till en "She" men jag har ändrat till en "he" haha..

Imorn kommer min älskling hem vilket ska bli såå välbehövligt efter en sån grisdag som jag kommer ha imorn! jobbar 8-17:45 sen möte 17:45-19. Hej å hå hur ska detta gå??
Helgen kommer garanterat vara full av aktiviteter! De brukar vara så när älskling är hemma :P
På fredag ska min bil besiktas oxå. Så innan de måste avgassystemet piffas till lite ;) hehe, dom gillar inte riktigt att de låter sååå mycket pluss att de är et "litet" hål framför katten. Hihi..

Nästa helg åker vi på Stora Stockholm å ställer ut Baloo å de ska bli super skoj! :) Helgen efter de åker vi å kollar på Buddy Holly å tatuerar Conny å shoppar å så :) sen åker vi tillbaka i januari igen å tatuerar oss båda två : skojigt! :) Längtar såååå mycket!

Hmm.. jag har sagt bort mig, måste bowla när vi är i sthlm den 19 oxå :S attaans!! hehe..
Nä back too basics!

/K


Hmm...

Helgen har vart så fruktansvärt upp å ner... Har vart den värsta helgen på länge, men vissa stunder har vart klockrena.
I fredags va vi till Valbo å handla lite skojigt :) Hitta ett super snyggt kök på IKEA som vi funderar lite på till huset, eller iaf liknande som de! Super snyggt kommer de bli iaf! :) LÄNGTAR!!!!!!
På lördagen så fyllde mamma 50 år, då vart de parteey! :) hihi.. tok de kan bli ;)
Söndagen kan vi stryka ett stort sträck över, lika lördag natt!! Tänker inte gå in på de. å de är ingen mening att fråga om de heller för jag tänker inte prata om de!!! Har vart nog om de....
Tur att de är fixat nu iaf! Söndag kväll däremot mot natten var de bästa på länge, helt underbar va den! :)

Idag har jag suttit i telefon hela arbetsdagen, duktigt av mig tycker jag. Men stundvis fick jag kämpa. oftast gick de bra. Dagen gick relativt fort :)
imorn ska jag på arbetsterapi igen, har inte fått tillbaka rörelsen i handleden än, men den är bättre än sist jag va där iaf. Så de går ju åt rätt håll :P

Jag har världens bästa sambo, han gör mig så fruktansvärt lycklig! Jag har aldrig i mitt liv kännt så här förr! Han är allt för mig! Han gör mig till den lyckligaste tjejen i världen!

Msn:

Kickis säger:
you are the love of my life baby!
Conny - säger:
samma här min sköna har aldrig älskat nån som ja älskar dig du är mitt liv






The love of my life! <3

/K


RSS 2.0